Aktuelno

Život na čekanju: Počela podjela školskog pribora i torbi

September 1st, 2018 | by admin
Život na čekanju: Počela podjela školskog pribora i torbi
Vijesti
1

Udruženje “Život na čekanju” od jučer počelo je sa podjelom školskog pribora i školskih torbi za učenike iz ugroženih porodica. Podjela će se izvršiti na području Tuzle, Lukavca, Sarajeva, Zenice i Zavidovića.

“I ove godine zajedno sa gledateljima MIRTV HD Europa i emisije Život na čekanju uspjeli smo obezbjediti školski pribor i školske torbe za 50 učenika iz socijalno ugroženih porodica. Sigurni smo da će ova naša akcija pomoći roditeljima  i obradovati djecu. U školskim torbama za najmlađe bit će i neka slatka iznenađenja, a mi smo čvrsto ubjeđeni da će i oni nas počastiti odličnim ocjenama na kraju školske godine, rekla je Meliha Hadžić predsjednica udruženja “Život na čekanju” i autorica tv emisije “Život na čekanju”.

Gledatelji MIRTV HD Europa u zemlji i inostranstvu podjelu mogu gledati u jednoj od narednih tv emisija “Život na čekanju”.

AKCIJATV preporuka

One Comment

  1. Javne (Tajne) nabavke su legalno crpljenje budzetskih para u privatne dzepove. U 2017 godini putem Portala javnih nabavki u BiH je objavljeno javnih poziva i Tenderskih dokumetacija u vrijednosti 3,5 milijarde KM, da li je sve to utrošeno za što je i planirano i koliko je završilo zloupotrebom, vrijedilo bi istražiti. Problem su ove tajne nabavke. Agencija za javne nabavke do sada nije pokrenula niti jedan prekršajni postupak niti je bilo ko do sada osuđen za krivično djelo u javnim (tajnim) nabavkama. Bilo bi dobro provjeriti naprimjer firmu čiji je osnivač Vlada TK, recimo Rudnik Soli, kada se registrovala na Portal i od kada je počela primjenjivati Zakon o javnim nabavkama i koliko je imala javnih (tajnih) nabavki. andy kaufman tony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ga('create', 'UA-78959170-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');