skip to Main Content
Lukavac: Sutra Počinje Sajam Turizma I Ekologije „LIST 2018“

Lukavac: Sutra počinje sajam turizma i ekologije „LIST 2018“

Sutra u Lukavcu počinje 16. Međunarodni sajam turizma i ekologije „LIST 2018“. 

Pored osnovnog cilja sajma, a to je promocija turističkog potencijala TK i BiH, kao i zemalja
izlagača iz regije i šire, te predstavljanja stanja u oblasti ekologije i aktivnosti planiranih na poboljšanju istog, sajam „LIST 2018“ će imati i dosta drugih sadržaja.

„Pripreme smo za ovogodišnji Sajam počeli odmah po završetku prošlogodišnjeg. To je naša dugogodišnja praksa koja daje dobre rezultate. Radili smo ozbiljno i temeljito i siguran sam
da ćete rezultat vidjeti nakon završetka našeg lukavačkog Sajma“, izjavio je direktor Sajma „LIST 2018“, Izet Nuhanović.
„Nama je veoma je bitan segment povezivanja turizma i ekologije i na tome ćemo posebno raditi. Dosta smo pažnje posvetili edukativnom dijelu u okviru lukavačkog sajma. Tu će biti stručna predavanja na temu seoskog turizma i kako ga unaprijediti, zatim biće riječi o razvoju banjskog turizma i informatizaciji u ponudi smještajnih kapaciteta u turizmu, baziranih na stručnim predavanjima“, izjavio je predsjednik Organizacionog odbora Sajma AzizČačković.

Svečano otvaranje 16. Međunarodnog sajma turizma i ekologije „LIST 2018“ biće održano u sutra, 3. maja 2018. godine sa početkom u 11 sati.

 

 

youtube play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Close search
Search