skip to Main Content
Održana Redovna Sjednica Gradskog Savjeta Stranke Za BiH Tuzla

Održana redovna sjednica Gradskog savjeta Stranke za BiH Tuzla

Redovna sjednica Gradskog savjeta Stranke za BiH Tuzla održana je 22,03. 2018. godine, u  Kongresnoj sali  BKC- a Tuzla a Sjednici je prisustvovao i predsjednik Kantonalnog vijeća Stranke za BiH Tuzlanskog kantona,Besim Imamović. Na Sjednici je razmatran Izvještaj  o finansijskom poslovanju GO SBiH Tuzla za 2017. godinu a razmatran je i Finansijski plan GO SBiH Tuzla za 2018. godinu.

Prisutni su večeras upoznati i sa aktivnostima koje se tiču formiranja mjesnih savjeta u mjesnim zajednicama a dobili su i informacije koje su to aktivnosti koje će uslijediti u narednom periodu. Pored navedenog na dnevnom redu Sjednice Gradskog savjeta bilo je i donošenje odluke  o imenovanju Šahović Faruka na mjesto predsjednika Asocijacije boračkih organizacija.

“Danas se konkretno dogovaramo i o okruglom stolu koji je planiran da se održi 30. marta a u organizaciji Asocijacije žena. Mi dakle, u kontinuitetu provodimo određene aktivnosti i ne samo kada se približi vrijeme izbora nego tokom cijele godine. Mi smo krenuli aktivno od jula mjeseca prošle godine i evo do danas držimo taj neki kurs i pokušavamo da držimo stalno jedan aktivitet našeg članstva”, kazao je Sead Hasić, predsjednik Gradske organizacije Stranke za BiH Tuzla.

“Kršenje radnih prava žena- zakonodavstvo i praksa” teme je pomenutog Okruglog stola koji će se u organizaciji Asocijacije žena SBiH Tuzla održati 30. marta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Close search
Search