skip to Main Content
AKCIJA ONLINE Počinje Snimanje BH Reality Emisije

AKCIJA ONLINE počinje snimanje BH reality emisije

Narednog vikenda ekipa AKCIJA ONLINE počinje snimanje BH reality serijala “Najamnik”. Serijal će biti emitovan tokom novembra i decemra na MIRTV HD Europa i kanalima Primera Network mreže. Ukupan broj potencijalnih gledatelja dostiže broj od 20 miliona gledatelja, s obzirom da tv kanali svoj program emituju putem satelita, te brojnih iptv i kablovskih sistema na području Balkana i svijeta.

“Serijal snimamo na području općine Zvornik na gazdinstvu Mehmeda Ademovića, čovjeka koji je prije nekoliko mjeseci sagradio turistički kompleks u MZ Glodi. Već su na naš e-mail stigle brojne prijave kandidata, a mi smo odabrali najzanimljivije profile prijavljenih. Ovo je prilika da na jedan poseban način promovišemo prirodu i život u prirodi”, kaže Mirsad Hadžić vlasnik AKCIJA ONLINE iz Tuzle.

Iako smo zatrpani raznim reality emisijama iz susjednih država ovaj domaći projekat pružit će priliku BH državljanima da se predstave brojnoj publici u BiH i dijaspori.

Svi zainteresovani prijave mogu slati na e-mail: akcijaonlinefb@gmail.com

 

MIRTV HD Europa možete pratiti putem satelita YAHSAT 52,5 na frekfenciji 11843V 3/4 27500, AVAX Lukavac, WIRAC IPTV, MAXTV Brčko, FORME Visoko, DIGITAL doo Banjaluka, NETTVPLUS , FASTV, GSS MEDIA… Tražite od Vašeg operatera da uvrsti MIRTV HD Europa u sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
Close search
Search